Navigacija

Uredba o informativnem seznamu naročnikov in obveznih informacijah v obvestilih za postopek naročila male vrednosti

OBJAVLJENO V: Uradni list RS 37-1597/2016, stran 5453 DATUM OBJAVE: 23.5.2016

RS 37-1597/2016

 
 

1597. Uredba o informativnem seznamu naročnikov in obveznih informacijah v obvestilih za postopek naročila male vrednosti

 
 
Na podlagi sedmega odstavka 9. člena in tretjega odstavka 52. člena Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15) izdaja Vlada Republike Slovenije
 

U R E D B O 
o informativnem seznamu naročnikov in obveznih informacijah v obvestilih za postopek naročila male vrednosti

 

1. člen

 
Ta uredba določa nabor podatkov, ki jih morajo vsebovati obvestila za postopek naročila male vrednosti, in informativni seznam naročnikov po Zakonu o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15).
 

2. člen

 
(1)
Nabor podatkov, ki ga mora vsebovati obvestilo iz 3. točke prvega odstavka 52. člena Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15; v nadaljnjem besedilu: ZJN-3), ki se uporabi v postopku naročila male vrednosti, je določen v Seznamu informacij, ki morajo biti v postopku naročila male vrednosti navedene v obvestilu o javnem naročilu, ki je Priloga 1 te uredbe in njen sestavni del.
 
(2)
Nabor podatkov, ki ga mora vsebovati obvestilo iz 5. točke prvega odstavka 52. člena ZJN-3, ki se uporabi v postopku naročila male vrednosti, je določen v Seznamu informacij, ki morajo biti v postopku naročila male vrednosti navedene v obvestilu o oddaji javnega naročila, ki je Priloga 2 te uredbe in njen sestavni del.
 

3. člen

 
Informativni seznam naročnikov je določen v Informativnem seznamu naročnikov, ki je Priloga 3 te uredbe in njen sestavni del.

Za ogled celotnega čistopisa z dodatnimi funkcijami prikaza je potrebna prijava v portal.

Prijava

Še niste uporabnik?

Za brezplačen dostop do vsebin portala Tax-Fin-Lex se registrirajte. Brezplačna registracija vam omogoča:

  • Vpogled v 7 dokumentov
  • Prejemanje e-dnevnika Lex-Novice
  • Prejemenje e-tednika TFL Glasnik
Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 01 432 42 43 ali pošljite sporočilo.
 
x Dialog title
dialog window