Navigacija
Portal TFL

TFL Vsebine / Odločbe Evropskega sodišča

Sodba Splošnega sodišča (drugi razširjeni senat) z dne 22. januarja 2013. # Salzgitter AG proti Evropski komisiji. # Državne pomoči - Jeklarstvo - Davčne spodbude za razvoj območja vzdolž meje z nekdanjo NDR in nekdanjo Češkoslovaško republiko - Nepriglašene pomoči - Odločba, s katero je bila pomoč razglašena za nezdružljivo s skupnim trgom - Izterjava - Zamuda - Pravna varnost - Izračun pomoči, ki naj se povrnejo - Pomoči s področja uporabe ESPJ - Investicije, namenjene za varstvo okolja - Diskontna stopnja. # Zadeva T-308/00 RENV.

GENERALNI PRAVOBRANILEC
CASE LAW DIRECTORY CODE
3 EGS/ES - Sodni spori * Sodni spori * 3.02 Ničnostna tožba * 3.02.00 Splošno * C Evropska skupnost za premog in jeklo * C-06 ESPJ - Naložbe in finančne pomoči * Naložbe in finančne pomoči * C Evropska skupnost za premog in jeklo * C-06 ESPJ - Naložbe in finančne pomoči * Naložbe in finančne pomoči * C Evropska skupnost za premog in jeklo * C-06 ESPJ - Naložbe in finančne pomoči * Naložbe in finančne pomoči * C Evropska skupnost za premog in jeklo * C-06 ESPJ - Naložbe in finančne pomoči * Naložbe in finančne pomoči * C Evropska skupnost za premog in jeklo * C-06 ESPJ - Naložbe in finančne pomoči * Naložbe in finančne pomoči * C Evropska skupnost za premog in jeklo * C-06 ESPJ - Naložbe in finančne pomoči * Naložbe in finančne pomoči * C Evropska skupnost za premog in jeklo * C-06 ESPJ - Naložbe in finančne pomoči * Naložbe in finančne pomoči * C Evropska skupnost za premog in jeklo * C-06 ESPJ - Naložbe in finančne pomoči * Naložbe in finančne pomoči
NUMPUB
numpub:201301T0006
OPRAVILNA ŠTEVILKA (*)
T-308/00 RENV
SODNIK POROČEVALEC
OPAZOVALCI
STRANKE (*)
Tožena stranka: Komisija, institucije * Tožeča stranka: oseba
CELEX ŠTEVILKA (*)
62000TJ0308(01)
SUBJECT_PODROČJE
jeklarska industrija * državna pomoč * Zadeve ESPJ * konkurenca
TIP PROCEDURE (*)
Ničnostna tožba - neutemeljena * Sodba po razveljavitvi in vrnitvi v ponovno odločanje

Za ogled celotnega dokumenta je potrebna prijava v portal.

Začnite z najboljšim.
VSE NA ENEM MESTU.

PRIJAVA

ŠE NISTE UPORABNIK PORTALA TFL?

Dobra novice! Portal TFL je za nove uporabnike pripravil poseben brezplačen dostop do vsebin portala Tax-FinLex, da ga lahko preizkusite. Brezplačna registracija vam omogoča:

  • Vpogled v 7 dokumentov
  • Prejemanje e-dnevnika Lex-Novice
  • Prejemenje e-tednika TFL Glasnik

Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x Dialog title
dialog window