Navigacija

TFL Izobraževanja / Brezplačni Webinar: Korona virus - ukrepi delodajalca

 • Izobraževanje

  Brezplačni Webinar: Korona virus - ukrepi delodajalca

 • Brezplačno

 • DATUM

  torek, 17.3.2020 od 10.30 do 11.15

 • LOKACIJA

  Spletna učilnica

 • Prijava

Zaradi izjemnega odziva na prijavo brezplačnih webinarjev dne 17.3.2020 nam lahko za posamezni webinar, ki bi si ga želeli ogledati, pustite vaše kontaktne podatke na info@tax-fin-lex.si in poslali vam bomo posnetek brezplačno.

Korona virus - ukrepi delodajalca

Skoraj vse gospodarske panoge pri nas občutijo posledice širjenja koronavirusa. Tako velika kot mala podjetja bodo morala sprejeti ukrepe v skladu s priporočili in navodili Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve in enake možnosti glede odrejanja dela na domu ter drugega dela v primeru izjemnih okoliščin, ko je ogroženo življenje in zdravje ljudi ali premoženje delodajalca. Slednji imajo v tem primeru, za čas trajanja izrednih okoliščin možnost odreditve drugega načina ter kraja opravljanja dela brez soglasja delavca.

Vprašanja, ki se jih bomo dotaknili na webinarju:

 • Kako naj delodajalec zagotovi varno in zdravo delovno okolje v času razsajanja virusa?
 • Kako razporediti delo delavca oziroma kaj lahko stori delodajalec, da delo kljub korona virusu nemoteno poteka?
 • Ali lahko delodajalec delavca pošlje na prisilni/kolektivni dopust?

Posnetki webinarja bodo kasneje na voljo brezplačno.

KDO BO Z VAMI

dr. Nana Weber

dr. Nana Weber

Želja po vsakodnevnih izzivih, nenehnem nadgrajevanju znanja in dinamičnem delu z ljudmi jo je vodila do študija prava. Ker jo je pritegnilo predvsem civilno in gospodarsko pravo, je nadaljevala z magistrskim študijem civilnega in gospodarskega prava ter doktorskim študijem civilnega prava. V magistrskem in doktorskem delu je obravnavala tudi aktualne teme iz Družinskega zakonika. Največ izkušenj z različnih področij prava je pridobila na različnih stopnjah sodišč, na okrajnem (kazenski oddelek), višjem (civilni in oddelek za alternativno reševanje sporov) ter vrhovnem sodišču (delovno–socialni oddelek). Delo je nadaljevala na Državnem pravobranilstvu in pri odvetniku. Po zadnji zaposlitvi v kabinetu ministra za javno upravo je padla odločitev, da delo opravlja kot samostojna podjetnica. Prepričana je namreč, da lahko na tak način najbolje širi svoje poslanstvo, ki je v pomoči ljudem in skrbi za njihove interese. Delo v odvetništvu je nujna nadgradnja. Pomembno ji je, da se nenehno strokovno izpopolnjuje. Nazadnje je naredila izpita za svetovalko za begunce in mediatorko. Ker si prvenstveno prizadeva za mirno rešitev sporov, je mediatorka v Mediacijskem centru Ljubljana in v Mediacijskem centru Odvetniške zbornice Slovenije. Na eni od višjih ljubljanskih šol predava različne pravne predmete, na redni bazi pa piše strokovne članke iz različnih pravnih področij.

Prijava

Vljudno vabljeni!

Tax-Fin-Lex d.o.o.

Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window