Navigacija

TFL Izobraževanja / Gradbeništvo v času kriznih ukrepov: odgovori na vaša vprašanja (posnetek 8.4.2020)

  • Izobraževanje

    Gradbeništvo v času kriznih ukrepov: odgovori na vaša vprašanja (posnetek 8.4.2020)

  • Brezplačno

  • LOKACIJA

    Spletna učilnica

  • Ogled

Gradbeništvo v času kriznih ukrepov: odgovori na vaša vprašanja

Gradbeništvo se je v času izrednih ukrepov zaradi epidemije znašlo v težkem položaju, marsikatera dela so prekinjena, dobavne verige pretrgane, pogodbene obveznosti nejasne.

Pripravili smo interaktivni spletni seminar, kjer bo na vaša, vnaprej poslana vprašanja z gradbenega področja odgovarjala priznana strokovnjakinja dipl. ing. gr., spec. Aleksandra Velkovrh, ki je med drugim avtorica številnih strokovnih člankov in predava na seminarjih ter konferencah s področja gradbene zakonodaje.

Webinar smo si zamislili tako, da vaše vprašanje (samo eno) lahko zastavite ob prijavi, v polju »Sporočilo«. V kolikor bo obseg tematike dopuščal, boste lahko vaša vprašanja zastavljali tudi med izvedbo webinarja v živo.

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je namenjen vsem udeležencem gradnje: inženirskim družbam in posameznikom nadzornim inženirjem s področja gradbeništva, strojništva, elektrotehnike, izvajalcem, projektantom, naročnikom gradenj in ostalim.

Posnetek webinarja bo kasneje na voljo brezplačno.

KDO BO Z VAMI

Aleksandra Velkovrh

Aleksandra Velkovrh

Je gradbeni tehnik, diplomirani gradbeni inženir in specialist javne uprave s področja gradbenega inšpiciranja. Poklicno pot je začela kot vodja gradbišča pri večjem gradbenem izvajalcu za GOI dela, bila svetovalka župana na občini za področje okolja in prostora, bila državna gradbena inšpektorica, vodila več inšpektoratov (prostor, okolje, stanovanja, geodezija, energetika, promet, ceste), na Ministrstvu za pravosodje in Uprave za izvrševanje kazenskih sankcij izvajala investicije z vidika stroke, javnih naročil in področja FIDIC norm in vodila kabinet na Generalnem sekretariatu vlade. 20 let tudi predava s področja gradbenih predpisov udeležencem pri graditvi, občinam, ministrstvom, nepremičninskim posrednikom, cenilcem, revizorjem in ostalim. S svojim delom in dodatnimi aktivnostmi stalno prepleta izkušnje z gradbene stroke in zakonodaje s tega področja. Je avtorica številnih člankov in tudi so/avtorica več knjig z gradbenega področja.

Ogled

Vljudno vabljeni!

Tax-Fin-Lex d.o.o.

Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x Dialog title
dialog window