Navigacija

TFL Izobraževanja / Korona virus – Kolektivni odpusti delavcev (za podjetja); Stanje na dan 23.3.2020 (posnetek, 24.3.2020)

  • Izobraževanje

    Korona virus – Kolektivni odpusti delavcev (za podjetja); Stanje na dan 23.3.2020 (posnetek, 24.3.2020)

  • Brezplačno

  • LOKACIJA

    Spletna učilnica

  • Ogled

Korona virus – Kolektivni odpusti delavcev (za podjetja); Stanje na dan 23.3.2020

Skoraj vse gospodarske panoge pri nas občutijo posledice širjenja koronavirusa. Tako velika kot mala podjetja se spopadajo s pomanjkanjem dela, tekom seminarja pa bomo odgovarjali na vaša najpogostejša vprašanja glede možnosti kolektivnih prenehanj delovnih razmerji.

KDO BO Z VAMI

dr. Nana Weber

dr. Nana Weber

Želja po vsakodnevnih izzivih, nenehnem nadgrajevanju znanja in dinamičnem delu z ljudmi jo je vodila do študija prava. Ker jo je pritegnilo predvsem civilno in gospodarsko pravo, je nadaljevala z magistrskim študijem civilnega in gospodarskega prava ter doktorskim študijem civilnega prava. V magistrskem in doktorskem delu je obravnavala tudi aktualne teme iz Družinskega zakonika. Največ izkušenj z različnih področij prava je pridobila na različnih stopnjah sodišč, na okrajnem (kazenski oddelek), višjem (civilni in oddelek za alternativno reševanje sporov) ter vrhovnem sodišču (delovno–socialni oddelek). Delo je nadaljevala na Državnem pravobranilstvu in pri odvetniku. Po zadnji zaposlitvi v kabinetu ministra za javno upravo je padla odločitev, da delo opravlja kot samostojna podjetnica. Prepričana je namreč, da lahko na tak način najbolje širi svoje poslanstvo, ki je v pomoči ljudem in skrbi za njihove interese. Delo v odvetništvu je nujna nadgradnja. Pomembno ji je, da se nenehno strokovno izpopolnjuje. Nazadnje je naredila izpita za svetovalko za begunce in mediatorko. Ker si prvenstveno prizadeva za mirno rešitev sporov, je mediatorka v Mediacijskem centru Ljubljana in v Mediacijskem centru Odvetniške zbornice Slovenije. Na eni od višjih ljubljanskih šol predava različne pravne predmete, na redni bazi pa piše strokovne članke iz različnih pravnih področij.

Ogled

Vljudno vabljeni!

Tax-Fin-Lex d.o.o.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 01 432 42 43 ali pošljite sporočilo.
 
x Dialog title
dialog window