Navigacija
Portal TFL

STA novice / Agencija Spirit z informacijsko točko o ukrepih za gospodarstvo

sreda, 25.3.2020

Ljubljana, 25. marca (STA) - Javna agencija Spirit je vzpostavila enotno informacijsko točko, na kateri lahko podjetja najdejo vse potrebne podatke za poslovanje v izrednih razmerah. Zbrani so podatki o ukrepih na področjih davkov in opravljanja dela ter o nepovratnih in povratnih sredstvih, ki so na voljo, lahko pa si podjetja tudi izmenjajo dobre prakse.

Kot so sporočili iz agencije, že od začetka izbruha koronavirusa pozorno spremljajo razmere na domačem in tujih trgih ter na svojih spletnih portalih objavljajo aktualne informacije, ukrepe in aktivnosti za zmanjševanje škodljivih posledic za slovenska podjetja. Ker želijo podjetjem olajšati iskanje informacij, so sedaj vzpostavili enotno informacijsko točko ukrepov v podporo gospodarstvu za blažitev posledic izbruha koronavirusa, ki je dostopna na naslovu https://koronavirus.spiritslovenia.si/.

Zbrane so aktualne informacije o ukrepih, ki so na voljo, in sicer so jih razdelili v sklope davki, prispevki in odložena plačila, opravljanje dela v času izrednih razmer, nepovratna in povratna sredstva ter medsebojna pomoč in nasveti. Načrtujejo tudi vzpostavitev spletnega poslovnega foruma, na katerem si bodo lahko uporabniki izmenjali informacije.

Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x Dialog title
dialog window