Portal TFL

9. dogodek Najuglednejši davčni, finančni in pravni strokovnjak

Dr. Miro Cerar je najuglednejši pravni strokovnjak za leto 2014

Ljubljana, 25. november 2014

»Ugleda se ne da kupiti. Ugled predstavlja vse tisto, kar lahko dosežemo samo s pošteno, strokovno in pokončno držo ter trdim delom. Ugled lahko gradimo le na dolgi rok. Ugled je vrednota, lahko ga hitro izgubimo, zanj se je treba truditi in znati,« je povedala Zlata Tavčar, direktorica Tax-Fin-Lex podjetja. Na slavnostni prireditvi za Najuglednejšega pravnega  strokovnjaka, Najuglednejšega finančnega strokovnjaka in Najuglednejšega davčnega strokovnjaka za leto 2014 je že deveto leto 25.000 registriranih uporabnikov portala Tax-Fin-Lex lahko izbiralo najuglednejše osebe. Najuglednejši pravni strokovnjak za leto 2014 je postal dr. Miro Cerar, predsednik vlade, ki je ta naziv prejel četrtič. Najuglednejši finančni strokovnjak je postal minister za finance dr. Dušan Mramor. Priznanje na najuglednejšega davčnega strokovnjaka za leto 2014 pa je že deveto leto prejel davčni svetovalec mag. Ivan Simič.

Dr. Miro Cerar je ob podelitvi povedal: »Ugled je prisoten in odsoten v vseh sferah življenja. Predvsem pa, če govorimo o ugledu v politiki, se ga mora vzeti kot sredstvo, ne kot cilj. Če je ugled nekaj, kar si pridobiš z iskrenim prizadevanjem in namenom, da s tem ugledom skušaš doseči drug cilj, cilj za družbo in sočloveka, potem to ima smisel.« Mag. Ivan Simič pa je o tem, kaj mu pomeni ugled, dejal: »Ugled dolgo časa pridobivaš, zelo težko ga je ohraniti in še hitreje ga lahko izgubiš, zato moraš nenehno delati dobre stvari.«

Slavnostno podelitev je glasbeno popestrila slovenska pevka Nuša Derenda.

Podjetje Tax-Fin-Lex je bilo ustanovljeno pred 10 leti (2004). Ima svoj portal Tax-Fin-Lex. Z informacijami na njem pokriva tri segmente vsebin: davčno, finančno in pravno področje. So edini, ki imajo na enem mestu zbrano vso ta trenutek veljavno zakonodajo (prečiščena besedila). To pomeni, da lahko na enem mestu dostopate do več kot milijon informacij. Prav tako edini pri nas in na Hrvaškem nudijo vse informacije s področja davkov, financ in prava na enem mestu. Na portalu imajo tudi lastne e-medije: e-dnevnik Lex-Novice, e-tednik TFL Glasnik in e-mesečnik Zakonodajni Supervizor.

STA novica: Cerar: Ugled naj bo v politiki in pravu sredstvo, ne cilj

BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window