Portal TFL

Najuglednejši davčni, finančni in pravni strokovnjak za leto 2020

Najuglednejši strokovnjaki o aktualnem dogajanju

Ljubljana, 1. december 2020

Letošnjo tradicionalno zaključno prireditev in pogovor z Najuglednejšim davčnim, finančnim in pravnim strokovnjakom za leto 2020 je zaznamovala epidemija in njeni ukrepi, tako da smo prikrajšani za vsakoletno iskrivo druženje in debato, a kljub temu smo pozvali prejemnike priznanj k besedi in vsakemu zastavili po tri vprašanja, kasneje pa jim bomo izročili tudi priznanja.

O izboru

Tudi letošnji, petnajsti izbor Najuglednejših strokovnjakov je potekal podobno kot že vsa leta doslej. Glasovanje smo razdelili v dva dela. V prvem delu so uporabniki predlagali kandidate za vsako od treh kategorij, nato smo v drugem delu po tri finaliste iz vsake kategorije, ki so bili predlagani največkrat, dodali v končno glasovanje. To je potekalo od sredine oktobra do sredine novembra, glasoval pa je lahko vsak izmed 45.000 registriranih uporabnikov portala Tax-Fin-Lex, ki je svoj glas smel v vsakem koraku oddati le enkrat. Glasovalo je več kot 2000 uporabnikov.

Najuglednejši davčni strokovnjak za leto 2020 je postal mag. Ivan Simič. V svoji kategoriji je prejel 46,36% glasov. Drugo in tretje uvrščena sta bila Peter Jenko in mag. Saša Jerman.

Najuglednejši finančni strokovnjak za leto 2020 je postal dr. Marjan Odar. Prejel je 53,15% glasov. Za njim sta se uvrstila dr. Andrej Šircelj in dr. Branko Mayr.

Najuglednejši pravni strokovnjak za leto 2020 je postal dr. Andraž Teršek. Prejel je 40,29% glasov. Drugo in tretje uvrščena sta bila ddr. Klemen Jaklič in mag. Nina Scortegagna Kavčnik.

Pogovore z zmagovalci si lahko preberete v reviji TFL Glasnik, št. 34/2020.

Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window