Portal TFL

Najuglednejši davčni, finančni in pravni strokovnjak za leto 2022

Najuglednejši strokovnjaki o aktualnem dogajanju

Ljubljana, 7. december 2022

»Ko smo se v družbi Tax-Fin-Lex pred 17 leti odločili za podelitev priznanj najuglednejšim davčnim, finančnim in pravnim strokovnjakom, izbira kriterija ni bila naključna. Ugled pomeni tudi poslanstvo in odgovornost – ne le za tisto, kar delamo danes, ampak predvsem za tisto, kar delamo za prihodnost.« Tako je Zlata Tavčar, direktorica družbe, ob tradicionalni podelitvi priznanj najuglednejšim uvodoma pojasnila, za kako pomembna priznanja in tudi družbeno pomembne prejemnike gre. »Gre namreč za nekaj, kar lahko pridobimo z leti in dejanji, ugled gradimo dolgo časa. Zato ni naključje, da se prejemniki nagrad ponavljajo.«

O izboru

Sedemnajsti zapovrstni izbor Najuglednejših strokovnjakov je potekal podobno kot že vsa leta doslej. Glasovanje smo razdelili v dva dela. V prvem delu so uporabniki predlagali kandidate za vsako od treh kategorij, nato smo v drugem delu po tri finaliste iz vsake kategorije, ki so bili predlagani največkrat, dodali v končno glasovanje.

Najuglednejši davčni strokovnjak za leto 2021 je postal mag. Ivan Simič. V svoji kategoriji je prejel 60,00%% glasov. Drugo in tretje uvrščena sta bila dr. Mateja Drobež Tomšič in mag. Damijan Špes.

Najuglednejši finančni strokovnjak za leto 2021 je postal dr. Marjan Odar. Prejel je 48,30% glasov. Za njim sta se uvrstila mag. Saša Jerman in dr. Andrej Šircelj.

Najuglednejša pravna strokovnjakinja za leto 2022 je postala dr. Sara Ahlin Doljak. Prejela je 59,56% glasov. Drugo in tretje uvrščena sta bila dr. Andraž Teršek in dr. Matej Avbelj.

Pogovore z zmagovalci si lahko preberete v reviji TFL Glasnik, št. 35/2022.

Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window