TFL Vsebine

TFL Vsebine

FINANČNE VSEBINE

Finančne vsebine obsegajo ažurne slovenske (SRS) in mednarodne računovodske standarde (MSRP) ter več kot 600 zgledov knjiženj, na voljo pa je tudi vsa ažurna zakonodaja ter dnevno obveščanje o zakonodajnih novostih. Na portalu lahko dostopate do strokovnih člankov, z računovodsko-finančnega področja. Za vas smo pripravili nabor aktualnih obrazcev in obračunov, kot tudi navodila in opise uporabe v skladu s Slovenskimi računovodskimi standardi.

NASVETI IN ČLANKI S FINANČNEGA PODROČJA

Nasveti in članki iz uglednih finančnih revij kot sta Revija Sir*Ius ter Revija Poslovodno računovodstvo. Portal TFL se lahko pohvali z zbirko kar 15 strokovnih publikacij!

AŽURNI SRS IN MSRP RAČUNOVODSKI STANDARDI

Finančne vsebine obsegajo tudi ažurne slovenske računovodske standarde (SRS) in mednarodne računovodske standarde (MSRP) ter več kot 600 zgledov knjiženj.

VSA AŽURNA ZAKONODAJA S FINANČNEGA PODROČJA

Na voljo vam je tudi vsa ažurna zakonodaja s pregledom na časovnici, med drugim tudi ZDDV-1, ZDavP- 2, ZDoh-2, ZFPPIPP, itd. Naročite se lahko tudi na dnevno obveščanje o zakonodajnih novostih.

OBRAZCI IN VZORCI DOKUMENTOV TER BAZA ZNANJA

Za vas smo na enem mestu zbrali obrazce z davčnega in računovodsko-finančnega področja, skupaj z aktualno zbirko vprašanj naročnikov portala TFL in odgovorov strokovnjakov s finančno-računovodskega, davčnega in delovnopravnega področja. Nepogrešljiv paket za vse, ki delujete na davčnem področju!

Poleg zgoraj naštetih vsebin portal TFL ponuja še veliko več. Izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali ter vam predlagali najboljšo rešitev za vas. Postanite tudi vi eden izmed 40.000 zadovoljnih uporabnikov portala TFL!

Začnite z najboljšim.

VSE NA ENEM MESTU.

POVPRAŠEVANJE

POŠLJI

Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za namen poslovne komunikacije. S klikom na gumb "Pošlji" se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe portala Tax-Fin-Lex ter Informacijami za posameznika.BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window